93omega Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Witam, dzisiaj wszedłem w posiadanie Xiaomi Redmi Note 3 Pro, wersję obecnie mam wgraną MIUI Global 8.0 (8.0.2.0) i w opcjach wyświetlacza nie mam możliwości zmiany rodzaju czcionki. Jest opcja zmiany wielkości, ale w ogóle nie ma opcji zmiany rodzaju. W jaki sposób dać sobie możliwość zmiany rodzaju czcionki?
adrx Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Musisz posiadać root albo wgrać xiaomi.eu
Bonzi Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Ja mam wgrany xiaomi.eu mam wybór czcionki, ale nie ma tam żadnych do wyboru, ani nie mogę żadnego pobrać, na jednym romie odpalały mi się tak jakby motywy i mogłem wybierać różne czcionki, pobierać a teraz tego nie mam, muszę sam wgrywać czy co?
Decybelek Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Pobierz aplikacje iFont, potem wchodzisz w zakladke My -> Font Size ( włącza sie menu czcionki z poziomu systemu ) i tam wybierasz co chcesz
93omega Opublikowano 5 Października 2016 Autor Opublikowano 5 Października 2016 adrx dzięki, już napisałem do xiaomi o pozwolenie na odblokowanie bootloadera, później przejdę na xiaomi.eu. Jest wersja na androidzie 6 czy tylko 5.1 ?
adrx Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Aktualnie xiaomi.eu jest na androidzie 6
Rekomendowane odpowiedzi