Sobiepan Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Witam ,zakupiłem nie dawno powyższy telefon w Technos i przy próbie odblokowania botloadera podczas weryfikacji dochodzi do 50% i wyrzuca błąd.
Muzyk Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Robisz to źle Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka
Eragon Opublikowano 1 Października 2016 Opublikowano 1 Października 2016 Prawdopodobnie nie jesteś zalogowany na tym samym koncie.
ZduneX25 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Luczkis Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Musisz zrobic na VPN: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=259525&page=5#pid4901122
Muzyk Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 nie musi... wystarczy prawidlowo zastosowac sie do instrukcji..
Sobiepan Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 wgrałem recovery przez flashify na chińskim romie z rootem i zakoczyło
Muniek Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Czesc, Podlacze sie do tematu. Odblokowalem bootloadera . Ale po podlaczeniu telefonu do kompa nie mam wgladu do danych na telefonie ( otwiera sie puste okno ) . W ustawieniach kompa nie wykrywa mi jakiegos sterownika. po 2 jak odpalam adb flash nie wykrywa mi telefonu w tym programie ( pewnie przez ten sterownik ). Nie wiem o co chodzi. Prosze o pomoc . wszystko robie wg instrukcji i poradnikow ale wydaje mi sie ze wlasnie problem jest w tych sterownikach.
ricki Opublikowano 12 Listopada 2016 Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam Zakupiłem rzeczony telefon w wersji 64gb jeszcze nie dotarł więc zbieram informacje żeby później od razu działać . Może mnie ktoś odesłać do jakiegoś tutoriala o odblokowaniu bootloadera, do sterowników pod win10 64bit i do twrp. Robiłem niedawno redmi 3 i tam nie było problemów. No chyba że robi się to tak samo to sobie poradzę Tapatalk by Oneplus2
Rekomendowane odpowiedzi