rkamik Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Czy ktoś używa dwóch kart SIM w tym telefonie? Są jakieś problemy? Planuję w slocie 1 włożyć kartę SIM do rozmów a do slotu 2 kartę do Internetu.
mrosi Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 1 godzinę temu, rkamik napisał: Czy ktoś używa dwóch kart SIM w tym telefonie? Są jakieś problemy? Planuję w slocie 1 włożyć kartę SIM do rozmów a do slotu 2 kartę do Internetu. Dlaczego miałyby być problemy? To taki sam dual SIM, jak w każdym innym telefonie. Używałem dwóch kart Orange i kart Orange + Plus. Wszystko działało bez problemu. Fakt, korzystam z MIUI 7. Nie wiem jak w przypadku MIUI 8...
rkamik Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 Spytałem aby się upewnić że będzie oki. Ja mam miui 5,3,27 troszkę Stary chyba
mrosi Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Przed chwilą, rkamik napisał: Spytałem aby się upewnić że będzie oki. Ja mam miui 5,3,27 troszkę Stary chyba Ja korzystam z 5.12.17.
rkamik Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 5.12.17 instalowałeś przez aktualizacje w telefonie?
gotowiec27 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Jeśli chodzi o 2 karty (t-mobile + aero2) działają bez problemu. Aktualnie mam zainstalowany najnowszy soft 6.9.29 i wszystko śmiga.
krissos Opublikowano 30 Listopada 2016 Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) nie w tym dziale miałem zapytać Proszę usunąć Edytowane 30 Listopada 2016 przez krissos
rkamik Opublikowano 9 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dnia 28.09.2016 o 16:05, mrosi napisał: Ja korzystam z 5.12.17. zaktualizowałem telefon aktualizację w telefonie tylko do 5.12.11 jak uzyskać coś nowszego? I jeszcze mam pytanko jak włożę dwie karty sim i będę korzystał z netu na jednej karcie to czy będzie jakiś problem z dodzwonieniem się na drugą kartę?
MD13 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 6 godzin temu, rkamik napisał: zaktualizowałem telefon aktualizację w telefonie tylko do 5.12.11 jak uzyskać coś nowszego? I jeszcze mam pytanko jak włożę dwie karty sim i będę korzystał z netu na jednej karcie to czy będzie jakiś problem z dodzwonieniem się na drugą kartę? Ja mam dwie karty. W ustawieniach ustawiasz telefon ( "pierwsza karta" , "druga karta" i "nieustawione"" czyli przy dzwonieniu wybierasz z którego numeru dzwonisz) i internet ( "pierwsza karta", "druga karta"). Karta ,która jest ustawiona na internet przechodzi w 4G a druga siedzi chyba na 2G. Z dodzwonieniem się nie ma żadnego problemu jak na pierwszą i na drugą kartę. Możesz sobie ustawić inne dzwonki na każdej karcie. Cały dualsim w mi note jest oki bez problemu
mrosi Opublikowano 9 Grudnia 2016 Opublikowano 9 Grudnia 2016 8 godzin temu, rkamik napisał: zaktualizowałem telefon aktualizację w telefonie tylko do 5.12.11 jak uzyskać coś nowszego? I jeszcze mam pytanko jak włożę dwie karty sim i będę korzystał z netu na jednej karcie to czy będzie jakiś problem z dodzwonieniem się na drugą kartę? W trakcie korzystania z Internetu na karcie "internetowej", nikt się nie dodzwoni, będzie słyszał sygnał zajętości. Wynika to z tego, że Mi Note ma dual SIM pasywny.
Rekomendowane odpowiedzi