Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś używa dwóch kart SIM w tym telefonie? Są jakieś problemy? Planuję w slocie 1 włożyć kartę SIM do rozmów a do slotu 2 kartę do Internetu. 

Opublikowano
1 godzinę temu, rkamik napisał:

Czy ktoś używa dwóch kart SIM w tym telefonie? Są jakieś problemy? Planuję w slocie 1 włożyć kartę SIM do rozmów a do slotu 2 kartę do Internetu. 

Dlaczego miałyby być problemy? To taki sam dual SIM, jak w każdym innym telefonie. Używałem dwóch kart Orange i kart Orange + Plus. Wszystko działało bez problemu. Fakt, korzystam z MIUI 7. Nie wiem jak w przypadku MIUI 8...

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 28.09.2016 o 16:05, mrosi napisał:

Ja korzystam z 5.12.17. :)

zaktualizowałem telefon aktualizację w telefonie tylko do 5.12.11 jak uzyskać coś nowszego? I jeszcze mam pytanko jak włożę dwie karty sim i będę korzystał z netu na jednej karcie to czy będzie jakiś problem z dodzwonieniem się na drugą kartę?

Opublikowano
6 godzin temu, rkamik napisał:

zaktualizowałem telefon aktualizację w telefonie tylko do 5.12.11 jak uzyskać coś nowszego? I jeszcze mam pytanko jak włożę dwie karty sim i będę korzystał z netu na jednej karcie to czy będzie jakiś problem z dodzwonieniem się na drugą kartę?

Ja mam dwie karty. W ustawieniach ustawiasz telefon ( "pierwsza  karta" , "druga karta" i "nieustawione"" czyli przy dzwonieniu wybierasz z którego numeru dzwonisz) i internet ( "pierwsza karta", "druga karta"). Karta ,która  jest ustawiona na internet przechodzi w 4G a druga siedzi chyba na 2G. Z dodzwonieniem się nie ma żadnego problemu jak na pierwszą i na drugą kartę. Możesz sobie ustawić inne dzwonki na każdej karcie. Cały dualsim w mi note jest oki bez problemu:-D

Opublikowano
8 godzin temu, rkamik napisał:

W trakcie korzystania z Internetu na karcie "internetowej", nikt się nie dodzwoni, będzie słyszał sygnał zajętości. Wynika to z tego, że Mi Note ma dual SIM pasywny.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...