Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam niebawem zakupię swojego pierwszego Xiaomi . Sprzedawca proponuje że może mi wgrać dowolny ROM jaki będę chciał , jednakże w warunkach gwarancji zmiana software oznacza utratę gwarancji , dlatego chciałbym wiedzieć wcześniej przed zakupem jaki ROM mają mi zainstalować.

Zależy mi na najwyższej wydajności, zarazem nie zwiększając poboru prądu z baterii oraz stałych aktualizacjach OTA . Rom najlepiej gdyby był tak w 80% spolszczony 

Jaki wybrać ? 

Posted

A więcej fpsów w grach będzie na tym xiaomi.eu ? I czy wyszła wersja w pełni stabilna bez błędów ?

Posted
14 godzin temu, bergmen napisał:

jak przebolejesz brak ota to xiaomi.eu (dev). Myślę że warto bardziej niż global z ota

Też mam Global (możliwość OTA) i powoli dojrzewam do zmiany na dev. Jakbyś uzasadnił w punktach o wyższości dev/global. Z góry zaznaczam ze OTA dla mnie nie jest najważniejsze.

Posted (edited)

DEV ma więcej funkcji a jest tak samo stabilny jak stable. Poza tym usunięte są bugi np związane z wifi i internetem mobilnym (przynajmniej część :) )

Edited by bergmen
Posted

zainstalowałem tylko jeden, Ressurection Remix, ale po jednym dniu wróciłem do miui, przez ten czas wszystko czego używałem działało, to jednak za mało czasu, żeby w pełni polecić cokolwiek

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 28.09.2016 o 11:24, juro napisał:

Też mam Global (możliwość OTA) i powoli dojrzewam do zmiany na dev. Jakbyś uzasadnił w punktach o wyższości dev/global. Z góry zaznaczam ze OTA dla mnie nie jest najważniejsze.

No i wczoraj zainstalowałem Global Dev 6.9.29.5 (Beta). Proces przebiegł bezproblemowo. Dla zainteresowanych miałem 8.0.3.0. Na razie testuję.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...