marcus1212 Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Witam, od jakiś 3 tyg borykam się z problemem totalnego zwolnienia internetu na 3G/4G po ok 24 h od uruchomienia, problem znika po restarcie na kolejne 24h. Strony ładują się po 30 sek... mimo dobrego zasięgu. Korzystam z sieci Orange, na Play jest to samo...Soft MIUI 7.5 Stable. Wczoraj robiłem factory reset i to samo... Jakieś pomysły? Nie korzystam z greenify itp. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Uh ten nawał informacji mnie przytłoczył... Może by tak ss z info o tel? Wróżek tutaj nie ma... Po 2 jest już aktu do 8.0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus1212 Posted September 25, 2016 Author Share Posted September 25, 2016 Nie wiem skąd ten sarkazm. Rozumiem że o to info chodzi. Po drugie miałem v8 i wróciłem do 7.5. Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohyn Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Bez przesady, to że jest to nie znaczy że trzeba aktualizować do nowszej wersji. Za to jest zalecane sprawdzenie na innej wersji czy problem występuje. Nie doświadczyłem takiego problemu na 7.5.7 by xiaomi.eu. Powiedz może z jakiej przeglądarki korzystasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus1212 Posted September 25, 2016 Author Share Posted September 25, 2016 stockowa, ale na operze jest to samo... Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcus1212 Posted September 30, 2016 Author Share Posted September 30, 2016 zrobiłem full wipe + pamięć wewnętrzna, postawiłem MIUI8 i od 3 dni jest spokój Temat do zamknięcia. Wytapatalkowano z Mi5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts