kapiS Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Wtf. Siedze sobie, przeglądam internet na komputerze, patrze - nagle wyłączył się telefon i włącza sie od nowa - moim oczom pojawia sie pasek jakby update sie robił? Nic nie aktualizowałem, mam stable miui 8. Ktoś miał tak też kiedyś? // edit robi sie juz 20 minut, mam nadzieje ze nic sie nie popsulo xd Edytowane 24 Września 2016 przez kapiS
musek Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 W aplikacji "Aktualizacje" masz dostępne opcje w jakim trybie ma się aktualizować oprogramowanie (samoczynnie bądź nie).
kapiS Opublikowano 28 Września 2016 Autor Opublikowano 28 Września 2016 (edytowane) No właśnie rzecz w tym że miałem to wyłączone. Wszystko jest ok ale zdziwiło mnie to :v Dodam jeszcze ze to nie zaktualizowalo mi nic, wersja miui była ta sama przed jak i po. Edytowane 28 Września 2016 przez kapiS
Daviteusz Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 @kapiS haker bonzo sie włamał, wgrał trolljana i zrobił zapewne tylko wipe dalvik cache i /cache Może być to po prostu błąd "softu stable"
Rekomendowane odpowiedzi