sayian Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Witam, Od dłuższego czasu (odkąd kupiłem swojego Mi Note Pro) siedzę na ostatniej wersji rozwojowej od MIUI Polska czyli 6.3.17 Nie zależy mi na cotygodniowej aktualizacji lecz na stabilności, dobrej pracy na baterii itp. Chciałbym jednak aby ROM był z blokowaniem reklam w aplikacjach z marketu i ewentualnie z ROOT. Czy jeżeli pobiorę ROM Stable z strony MIUI Polska, to będę mógł dograć ROOT i mieć blokowanie reklam Google? Czy z ROM Stable ze strony MIUI Polska można potem cofnąć się na dev (rozwojowe)? Czy zablokuje bootloader? Z góry dziękuje za odp. Pozdrawiam
Acid Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Nic nie zablokuje. Wgraj najnowszy dev z miuipolska. Zostaw stable. Z Mi5 Pro
sayian Opublikowano 24 Września 2016 Autor Opublikowano 24 Września 2016 Czyli radzisz lepiej Najnowszy Dev niż stable? Skoro tak to nie pozostaje mi nic innego jak przesiadka. Zrobię full czystke przed wgraniem i po wgraniu i mam nadzieję że będzie ok.
Lexarr Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 (edytowane) PROSZĘ O USUNIĘCIE Edytowane 2 Grudnia 2016 przez Lexarr
Rekomendowane odpowiedzi