mrdzadzuk Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Witam , od kilku godzin mam nowego Xiaomi redmi note 3 pro , kupiony u goldwaya na ali . przez pierwszą godzinę wszystko działało w porządku , następnie przestał działać przycisk od menedżera aplikacji. telefon samoistnie potrafi wywołać menedżera apek , zdarzają się samoistne kliki powrotu. Jestem zaniepokojony , czy to oznacza dotyk do wymiany ?
jack78 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Zacznij od resetu telefonu. Jeśli masz syf Soft to zainstaluj coś oficjalnego. wysłane z RedMi Note 3 Pro
EnJoy89 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Może coś się zawiesiło albo zainstalowales jakaś aplikacje?? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrdzadzuk Opublikowano 23 Września 2016 Autor Opublikowano 23 Września 2016 rom global , telefon resetowany , przywracany do ustawien fabrycznych
jack78 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Goldway daje global?? Jesteś pewien?? On daje straszny syf na telefonach, chyba że ekstra dopłacałeś za to żeby nie zainstalowali śmieciowego romu. 1
Zexon72 Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Nie ma, co gdybać - wgraj przy pomocy MiFlash rom global, tylko uwaga! Jeśli obecnie masz system na bazie Android 5.1.1 to koniecznie wgraj rom V8.0.1.0_5.1 (poszukaj w sieci, ew poczekaj - wrzucę go dziś na "mega") i póki, co nie aktualizuj do nowszej wersji z którą są pewne problemy. Wgranie V8.0.1.0_6.0 u wielu osób spowodowało hard brick - jedynym znakiem życia telefonu jest mrugajaca czerwona dioda. Ten sam efekt może dać update z poziomu telefonu. Edytowane 24 Września 2016 przez Zexon72
mrdzadzuk Opublikowano 24 Września 2016 Autor Opublikowano 24 Września 2016 Mam rom global, doplacalem ekstra, problem mogę uznać za rozwiązany, docisnąlem palcem róg telefonu przy danym guziku i problem ustąpił, na szczęście, dodam że wcześniej robiłem test ( przy uruchamianiu przyciski głośności +Power) i raz przechodził test raz nie, zacząłem kombinować , docisnąlem właśnie ten róg i uspokoiło się
Rekomendowane odpowiedzi