Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od kilku godzin mam nowego Xiaomi redmi note 3 pro , kupiony u goldwaya na ali . przez pierwszą godzinę wszystko działało w porządku , następnie przestał działać przycisk od menedżera aplikacji. telefon samoistnie potrafi wywołać menedżera apek , zdarzają się samoistne kliki powrotu. Jestem zaniepokojony , czy to oznacza dotyk do wymiany ?

Opublikowano

Goldway daje global?? Jesteś pewien?? On daje straszny syf na telefonach, chyba że ekstra dopłacałeś za to żeby nie zainstalowali śmieciowego romu.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Nie ma, co gdybać - wgraj przy pomocy MiFlash rom global, tylko uwaga! 

Jeśli obecnie masz system na bazie Android 5.1.1 to koniecznie wgraj rom V8.0.1.0_5.1 (poszukaj w sieci, ew poczekaj - wrzucę go dziś na "mega") i póki, co nie aktualizuj do nowszej wersji z którą są pewne problemy. Wgranie V8.0.1.0_6.0 u wielu osób spowodowało hard brick - jedynym znakiem życia telefonu jest mrugajaca czerwona dioda. Ten sam efekt może dać update z poziomu telefonu. 

Edytowane przez Zexon72
Opublikowano

Mam rom global, doplacalem ekstra, problem mogę uznać za rozwiązany, docisnąlem palcem róg telefonu przy danym guziku i problem ustąpił, na szczęście, dodam że wcześniej robiłem test ( przy uruchamianiu przyciski głośności +Power) i raz przechodził test raz nie, zacząłem kombinować , docisnąlem właśnie ten róg i uspokoiło się 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...