Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich..nie nacieszyłem się nowym Mi5 64.. Przez 2 godz wszystko działało jak powinno ale po zakończonej rozmowie z sim2 stracił zasięg i już nie wrócił.. Zamieniłem kraty SIM ale wygląda tak że slot sim2 przestał działać i rejestrować kartę.. Przy wróciłem ustawienia fabryczne ale cały czas to samo. Może ktoś spotkał się z takimi problemem. Telefon zupełnie Nowy.

Jeszcze jedna ważna kwestia . . Chodzi o wybór regionu w Mi5. .  Dlaczego nie ma Wielkiej Brytanii ?  Zastanawiam się czy brak odpowiedniego regionu nie ma coś wspólnego z blokada sim2 .

Edytowane przez rafalwl
Opublikowano

Wlasnie dzis zauwazylem ze nie moge go wogole zaktualizowac.. Za kazdym razem pobiera najnowsza aktualizacje.. Zaczyna aktualizowac.. Niby jest OK ale w polowie aktualizacji wlacza sie.. Pokazuje ze zostal zaktualizowany ale jak sparwdzam od nowa aktualizacje to pobiera od nowa.. I tak w kolko.. Jak probuje ustawic zeby zaktualizowal z pliku zip..  To przerzuca mine do informacji ze potrzebna jest siec WiFi. Wie z pliku zip wogole nie chce sie zaktualizowac. Wiec Co dalej? 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...