rafalwl Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich..nie nacieszyłem się nowym Mi5 64.. Przez 2 godz wszystko działało jak powinno ale po zakończonej rozmowie z sim2 stracił zasięg i już nie wrócił.. Zamieniłem kraty SIM ale wygląda tak że slot sim2 przestał działać i rejestrować kartę.. Przy wróciłem ustawienia fabryczne ale cały czas to samo. Może ktoś spotkał się z takimi problemem. Telefon zupełnie Nowy. Jeszcze jedna ważna kwestia . . Chodzi o wybór regionu w Mi5. . Dlaczego nie ma Wielkiej Brytanii ? Zastanawiam się czy brak odpowiedniego regionu nie ma coś wspólnego z blokada sim2 . Edytowane 23 Września 2016 przez rafalwl
Acid Opublikowano 24 Września 2016 Opublikowano 24 Września 2016 Wgraj rom Dev z trybu EDL. Z Mi5 Pro
rafalwl Opublikowano 24 Września 2016 Autor Opublikowano 24 Września 2016 Wlasnie dzis zauwazylem ze nie moge go wogole zaktualizowac.. Za kazdym razem pobiera najnowsza aktualizacje.. Zaczyna aktualizowac.. Niby jest OK ale w polowie aktualizacji wlacza sie.. Pokazuje ze zostal zaktualizowany ale jak sparwdzam od nowa aktualizacje to pobiera od nowa.. I tak w kolko.. Jak probuje ustawic zeby zaktualizowal z pliku zip.. To przerzuca mine do informacji ze potrzebna jest siec WiFi. Wie z pliku zip wogole nie chce sie zaktualizowac. Wiec Co dalej?
Rekomendowane odpowiedzi