Ansuported Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Otóż mam duży problem, chcialem wgrac global dev zeby odblokowac bootloader, nie dalo sie aplikacja updater bo wyskakiwal blad,to chcialem przez mi flasha majac telefon w EDL i telefon sie uceglil, nie moge go wlaczyc, nie moge wejsc w fastboot, nic nie dziala. Prosze o pomoc ;( Edytowane 22 Września 2016 przez Ansuported
Zexon72 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Trzymając wciśnięte klawisze vol + i vol - podłącz telefon do komputera i w MiFlash naciśnij odśwież - powinno wykryć Ci telefon z portem COM. Jeśli wykryje możesz flashowac
Ansuported Opublikowano 22 Września 2016 Autor Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Sprawdze to, dzieki za zaangazowanie Miga tylko dioda na czerwono jak w EDL, jak klikam refresh mam tylko to http://screenshot.sh/n9JXIpEK2DLx3 Jak podlaczam telefon do kompa to jest tylko dzwiek ze podlaczony, w adb go nie wykrywa Edytowane 22 Września 2016 przez Ansuported
Zexon72 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Telefon kolegi @Ansuported przywrócony do życia. Unbick udał się w pełni, bootloader odblokowany i na pokładzie miuipolska/xiaomi.eu w wersji 6.9.2 Foto z reanimacji
pistacjowyjo Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 Odświeżam potrzebuję pomocy mam to samo
Zexon72 Opublikowano 28 Września 2016 Opublikowano 28 Września 2016 Kolejny telefon wrócił do żywych - sprzęt kolegi @pistacjowyjo już bez bricka, z odblokowanym bootloaderem i xiaomi.eu na pokładzie Foty z reanimacji
ajgor Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) Tak się dzieje po nieudanym fleshowaniu... cięzko jest stwierdzić czemu tak jest, ja tu stawiam że wina kabla, I gdy kombinacja klawiszy nie pomaga trzeba się dobrać do płyty głównej i zewrzeć dwa punkty i wtedy wejdzie do edl... zabawy troche bo telefon do rozbiórki.... i jeszcze trzeba precyzji aby te dwa malutkie punkciki zewrzeć .. i no i złożyć wszystko do kupy żeby po złożeniu nie zostały jakieś części Przypadłość ma wersja 3/32 ... Tak według moich obserwacji ... i doświadczenia z takimi przypadkami.... Edytowane 30 Września 2016 przez ajgor
jackoski Opublikowano 29 Grudnia 2016 Opublikowano 29 Grudnia 2016 (edytowane) Cześć. Podłączę się pod temat. Wczoraj udostępniałem internet przez HotSpot na Redmi Note 3 Pro. Miał około 40% baterii. Internet działał na kompie do samego jego wyłączenia(czyli telefon też musiał działać). Zamknąłem kompa, po chwili chciałem wyłączyć hotspot w telefonie ale on już nie reagował. Był wyłączony. Próbowałem trzymać przycisk Power nawet 3 minuty i nic. Tak samo robiłem wciskając Power i Volume - . Podłączyłem ładowarkę, dioda migała na czerwono. Podłączony był do ładowany całą noc i dalej nie mogę włączyć. Podpiąłem do kompa by sprawdzić czy wykrywa go(jedniak dioda w ogóle nie mruga) ale jak tylko usłyszę dźwięk podłączenia to za kilka sekund słychać dźwięk odłączenia i tak w kółko. Niebieska dioda ładowania w ogóle się nie świeci. Miui 8 Global Beta Proszę o pomoc. Edytowane 29 Grudnia 2016 przez jackoski
Rekomendowane odpowiedzi