don_kamillo Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Dawno temu, jeszcze na MIUI v5 była taka opcja, że pulpit wyświetlał efekty pogodowe. Przykładowo: odblokowywało się ekran i na kilka sekund pojawiał się refleks słońca, deszcz, burza, etc. To było chyba wbudowane w launcher. Można to jakoś uzyskać na MIUI v8?
kulig007 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 To jak mi się kojarzy, to chyba był zegar pogodowy MIUI (jeśli w ogóle dobrze kojarzę) Albo efekt całkowicie upadł, albo gdzieś istnieje taki motyw z pogodą - kwestia, czy te animacje są możliwe do uruchomienia na v8. Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
don_kamillo Opublikowano 21 Września 2016 Autor Opublikowano 21 Września 2016 Obawiam się, że to było wbudowane w Launcher. Ściągnąłem jakiś stary MiLauncher wersja 3.8 na OnePlusa i tam takie efekty mam. Zresztą na v5 była nawet pogoda na budziku, ale o to to nie śmiem prosić. Czyli mówisz, że może jakiś zegar? Tylko gdzie i jak szukać...
mrosi Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Takie coś było w HTC Sense. Przelatujące chmurki, wycieraczka zbierająca krople wody z ekranu, etc., ale w MIUI...? Korzystam z Xiaomi i MIUI od 2014 roku (wersja 5) i nie było czegoś takiego. Chyba, że w wersjach 4 i niżej. 1
don_kamillo Opublikowano 21 Września 2016 Autor Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Blisko, coraz bliżej Tylko tutaj nie da się zmienić tapety ekranu. Chodzi mi o taki efekt: Edytowane 21 Września 2016 przez don_kamillo
mrosi Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 2 godziny temu, don_kamillo napisał: Blisko, coraz bliżej Tylko tutaj nie da się zmienić tapety ekranu. Chodzi mi o taki efekt: Która to wersja MIUI?
don_kamillo Opublikowano 21 Września 2016 Autor Opublikowano 21 Września 2016 To akurat Launcher MIUI v3.7 na OnePlus One. Ale w v5 miałem tak samo.
Afrodyta4 Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 @don_kamillo szkoda ze nie ma takich ustawień w miui 8 jest tylko blokada pozycji aplikacji, zapełnij puste miejsca i wybór launchera
Rekomendowane odpowiedzi