GregoryG Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Mam Mi4c, MIUI 8.1 by xiaomi.eu 6.9.8, konto pocztowe na wp.pl. Adres każdego nowego maila jest automatycznie zapisywany w kontaktach na koncie. Po pewnym czasie książka jest nieźle napakowana. Czy jest sposób na zablokowanie tego? Usunąć kontaktu nie można jedynie wiadomości od nadawcy dodać do śmieci Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Na telefonie masz za dużo kontaktów? W ustawieniach możesz wybrać z którego konta mają być widoczne kontakty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregoryG Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 Na telefonie w poczcie mam dużo kontaktów. W ustawieniach mogę wybrać - zgadza się, ale konto wp nie jest widoczne tylko gmail z którego nie korzystam Link to comment Share on other sites More sharing options...
zunio84 Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 To jakaś mam rozumieć osobna apka do obsługi poczty z WP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GregoryG Posted September 20, 2016 Author Share Posted September 20, 2016 Nie. Aplikacja systemowa ,,poczta" zawarta MIUI do której dodałem swoje konto z wp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts