Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czasem mojemu Redmi note 3 Pro dolega niefajna przypadłość (telefon mam pare dni). Dotykowe przyciski pod ekranem same sie wciskają, wtedy tel zaczyna lekko wariować. na początku myślałem że to przez szkło ochronne które nakleiłem odrazu po zakupie, myślałem tak  też dlatego że na fabrycznej matowej foli zabezpieczającej problem był o wiele mocniejszy, ale odkleiłem ją po paru minutach od wyciągnięcia fona z pudełka. Szkło odkleiłem i niestety problem pozostał (a ja zostałem pozbawiony szkła :( ), nie jest to zawsze, tylko czasami, wydaje mi się jakby sie naelektryzowało np od spodenek. Jak wczoraj wyczochrałem go w kołdre to problem znikł i do dziś jest ok. Czy to może być jakiś problem sprzętowy czy programowy? Dodam że tel dotarł do mnie z romem Global  6.4.28 Beta, wczoraj zrobiłem aktualizacje OTA do Global 6.8.18 Beta i problem dalej był, następnie była aktualizacja OTA do Global 6.9.9 Beta i teraz jest ok (po tym czochraniu w kołdre wieczornym) problem był i przed aktualizacją i po, no po ostatniej niby nie ale to sie okaże.

Poniżej filmik jaki znalazłem na necie, u mnie sytuacja wygląda identycznie:

Miał ktoś podobny problem? nie chce mi się bawić z gwarancją bo to pewno potrwa, niby gwarancja realizowana w polsce bo sprzedawca obkleił hologramami pudełko i wygląda na rzetelnego (ma na allegro wiele i to samych pozytywnych komentarzy ) ale to zawsze problem. Mam nadzieje że to wina programowa i po aktualizacji będzie lepiej.

Pozdrawiam Łukasz Kliszewski. 

Opublikowano

No to będe pisał do sprzedawcy z gwarancją, ale zobacze jak teraz będzie się zachowywać, spodziewałem się że może to być coś poważnego :( Dzięki za pomoc.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...