Ziutmanen Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 Witam, jestem posiadaczem Note 4G LTE Single Sim i chciałbym dowiedziec się jaka polecacie stabilna wersje oprogramowania dla tego modelu? aktualnie posiadam MIUI 5.5.15 (rozwojowa) i zależy mi na wersji stabilnej. Z góry dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziutmanen Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Na forum znalazłem taki oto soft. Sęk w tym, że nie mam pewności czy: 1. Jest to wersja stabilna 2.Czy jest to wersja kompatybilna z moim sprzętem xiaomi.eu_multi_HMNoteLTE_6.9.8_v8-4.4.zip Dlatego byłbym wdzięczny gdyby ktoś obeznany w temacie mógł mi wskazać jakiś dobry stabilny soft to mojego modelu ewentualnie potwierdzić czy wspomniany wyzej będzie ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
fred Posted September 17, 2016 Share Posted September 17, 2016 Jakbyś parę minut poczytał forum to byś wiedział. Wolisz czekać godzinami? Twój wybór. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziutmanen Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 właśnie poczytałem i co więcej wgrałem w/w MIUI i działa elegancko bez zarzutu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts