piotr.geekbuying Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Oferta skierowana do tych, którym się kiszą dolce na PP lub których drażni polityka gwarancyjna popularnego na Ali sprzedawcy.
zunio84 Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 @piotr.geekbuying a tutaj jaka jest polityka gwarancyjna?
piotr.geekbuying Opublikowano 23 Września 2016 Autor Opublikowano 23 Września 2016 http://www.geekbuying.com/help/customer_service/return_policy
r0bertt Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Cena widzę systematycznie idzie w dół - biała Mi5 za 270$, poczekam, aż będzie jeszcze stówkę tańszy...
piotr.geekbuying Opublikowano 25 Września 2016 Autor Opublikowano 25 Września 2016 Na stówkę nie licz, ale będą okazje do wyrwania za mniej niż 250. Just wait. Or buy.
piotr.geekbuying Opublikowano 29 Września 2016 Autor Opublikowano 29 Września 2016 @Piotrek_, nigdy nie zgadniesz! Lada dzień ceny pójdą w dół, jak troszkę ucichnie szum związany z mi5s 1
fakeman Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Przecież wasza polityka gwarancyjna wcale nie jest dużo lepsza od tego popularnego sprzedawcy na ali. Też trzeba sobie później (6-12 miesiąc) pokryć przesyłkę w obie strony
piotr.geekbuying Opublikowano 3 Października 2016 Autor Opublikowano 3 Października 2016 @fakeeus, nieprawda. NAWET GEEKBUYING ma dużo lepszą politykę gwarancyjną. W przypadku "tamtym" muszę pokrywać oba koszty. Co więcej, zerknij tutaj: https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/refunded-returns. Nie ma co ukrywać, G ma zwykle najniższe ceny i do tego dobrze omija VATy, ale "serwis" to klęska i loteria, bo sama naprawa to prawie stówka w plecy.
baku1991 Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 G ma serwis w Polsce więc zweryfikuj swoją wiedzę Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
tpawel Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 To że jedna osoba dostała takie info od G nie oznacza że wszyscy będą mogli naprawiać w PL.Znam kilka osób które kupując o G wysyłały w tym roku do Chin na naprawę. Tyle że geekbuing ostatnio coś wrzucał że gwarancji nie podlega ekran i płytą główna. Też niezleWysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi