edison132 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Witam mam problem. Robię wszystko wg tego poradnika i nie mogę przejsc do punktu 3 bo wyświetla mi sie takie coś : jak sobie z tym poradzić ? bo nie wiem o co chodzi
0 ahr Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 A zadałeś sobie trochę trudu aby przeczytać trochę więcej niż pierwszy post tego tematu z poradnikiem?
0 edison132 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 wszystko przeczytałem i zrobiłem dokładnie wszystko jak było opisane w poprzednich punktach
0 ahr Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Nie wydaje mnie się, żebyś czytał. Jak będzie Ci łatwiej to zacznij od końca, bo nie ma tygodnia żeby jakiś leń nie pytał się o to co Ty. Zresztą i tak za chwilę ten temat będzie w koszu.
0 edison132 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 Panie mędrcu pytam się o ten punkt bo wyskakuje mi co innego niż jest w poradniku a czytam 10 raz ten tutorial i nie ma wzmianki o moim problemie
0 ahr Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 A ja Ci piszę poczytaj więcej niż pierwszy post. Na drugiej stronie od końca masz rozwiązanie Panie niemądry.
0 mrosi Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 4 godziny temu, ahr napisał: A ja Ci piszę poczytaj więcej niż pierwszy post. Na drugiej stronie od końca masz rozwiązanie Panie niemądry. Za pseudomoderatorkę grożą ostrzeżenia i więcej. Radzę powstrzymać się od komentarzy, które można zakwalifikować się do tej kwestii, a tym bardziej mogą zostać uznane za spam...
Pytanie
edison132
Witam mam problem. Robię wszystko wg tego poradnika
i nie mogę przejsc do punktu 3 bo wyświetla mi sie takie coś :
jak sobie z tym poradzić ? bo nie wiem o co chodzi
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi