Mabbyn Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Witam Mam pytanie, a mianowicie jak odrootowac telefon? Kupiłem telefon z rootem, posiadam miui 7.4 i wgrany supersu. Próbowałem odroowac za pomocą supersu , ale po przeklikaniu do ostatniej zgody od razu wyskakuje 'odinstalowanie zakończone niepowodzeniem'. Jestem całkowicie zielony w temacie , szukałem trochę w necie, ale raczej większość ludzi pisze w sprawie roota, a nie unroota. Pozdrawiam
grzesiekbu Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Wgrać nowy soft. Kasuje wszystkie zmiany tego typu Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
grzegorz.lki Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Sprawdź dokładnie w informacjach o telefonie numer wersji, bo raczej masz jakiś modyfikowany Rom jak był z root, czyli tak zwany syfiasty. Polecam zainstalować jakiś oficjalny i wszystko masz opisane w wątku KOMPENDIUM WIEDZY REDMI 3 /PRO === Wysłane z Redmi 3 by TapaTalk
Mabbyn Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 Hm zgadza się, miui7.4 by manhit 6.5.12(rozwojowa). Tak to się dokładnie nazywa.
cukru Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 @Mabbyn To zainstaluj Globala, on nie ma roota, jest dobrze przetłumaczony i ma automatyczne aktualizacje, tutaj instrukcja https://miuipolska.pl/forum/topic/10752-kompendium-wiedzy-redmi-33spro-rom-bootloader-recovery-root-faq/ Temat przenoszę do dyskusji ogólnej, bo jednak niezbyt do modyfikacji systemowych pasuje.
Mabbyn Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 Oki, chyba sobie poradzę, dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi