Merol93 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Witam, czy Redmi Note 4 jest tak słabym i niszowym telefonem, że jeszcze nie doczekał się własnego działu na głównym forum? Kupiłem ten telefon i zastanawiam się czy przypadkiem nie popełniłem błędu... Edytowane 14 Września 2016 przez Merol93
FromWP Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Niszowy na razie tak bo nowy, jesteś chyba jednym z pierwszych użytkowników. Ale rom xiaomi.eu już ma, twrp też. Pierwsi zawsze mają pod górkę.
Merol93 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Dziękuję za wyjaśnienie, no właśnie muszę wgrać j.polski :). Ciekawe czy coś się zmieni z baterią. Niby olbrzym, ale krótko trzyma. Może przez ilość rdzeni na procesorze. Edytowane 14 Września 2016 przez Merol93
mkkielce Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Mam ten telefon tylko wersja 2/16 i jestem mega zadowolony - po za jednym szczegółem ENDOMONDO i zamykanie aplikacji. Rom developerski jest ,mam go już zainstalowany ,śmiga po polsku Rozmowa już była na podforum https://miuipolska.pl/forum/topic/15718-redmi-note-4/ Edytowane 14 Września 2016 przez mkkielce
MrLoverLover Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Też mam ten telefonik w wersji 3/64 i jestem mega zadowolony, językiem muszę ogarnąć ten rom
data17 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 skad zamawialiscie? macie kolor bialy czy grey?
veilen Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Ja zamówiłem z Hong Kong Goldway. W następnym tygodniu powinien być u mnie.
data17 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Ciągle mam dylemant jaki wziąć kolor czarny z przodu czy biały.. Teraz mam Mi4 biały i tam ramki po bokach są cienkie no ale jest też dodatkowo czarna obwutka wokół wyświetlacza. W czarnym kolorze tego nie widać i wszystko się zlewa i ramka sie wydaje grubsza.. Edytowane 21 Września 2016 przez data17
scooby666 Opublikowano 30 Września 2016 Opublikowano 30 Września 2016 Kiedy będzie otwarty dział z Redmi Note 4? Ja swój dostałem w czwartek. Wersja 3/64, biało srebrny. Co mogę powiedzieć? Po oczyszczeniu romu z chińskich aplikacji i aktualizacji do 8.0.9.0 China stable jestem mega zadowolony. Sprzedałem LG G4, żeby spróbować ten model i nie żałuję. Wykonanie stoi na wysokim poziomie, wszystko bardzo dobrze spasowane. Ekran jest śliczny, nie wydaje mi się by w jakiś szczególny sposób ustępował ekranowi 2K z G4. Helio X20 wydaje się działać znacznie sprawniej niż Snap 808, a przy tym znacznie mniej się grzeje. Podoba mi się rozwiązanie mocnych 2 rdzeni + energooszczędnej grafiki(mało gram, po co mi prądożerne MP12 jak w Exynosie 8890). Czytnik linii papilarnych działa za każdym razem, przy okazji bardzo szybko(nie czuję by gorzej chodził niż ten w iPhonie 6s, a nie trzeba wciskać przycisku). Aparatu póki co jakoś wybitnie nie przetestowałem, nie będzie to jakości G4, ale zdjęcia ta się zrobić i nie wyglądają tragicznie. Najważniejsza jest jednak dla mnie bateria. Każdy telefon, który miałem w ostatnim czasie(LG G3, G4, Note 4, iPhone 6s) strasznie tragicznie radziły sobie na baterii, no może Note 4 ciut lepiej. Jednak jeśli SoT wynosił ponad 3h przy LTE/WiFi to był sukces(odłączony rano, ledwo wytrzymywał do konca dnia). Tutaj przy pierwszym rozładowaniu i ciągłej zabawie miałem 5 godzin SoT przez 24h użytkowania.
Rekomendowane odpowiedzi