Suersen Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Hej. Dzisiaj dotarł do mnie Redmi Pro. Wszystko było fajnie do momentu, w którym postanowiłem uruchomić ponownie telefon. Po tej operacji uruchomił się normalnie, wklepałem oba kody sim, które przeszły ładnie. Dalej mam ekran startowy i na belce powiadomień brak zasięgu na kartach sim. Przy włożeniu dwóch kart sim pojawia się na belce "No service" Przy jednej karcie sim ciągle stoi na "Checking Find device status" Edytowane 12 Września 2016 przez Suersen
Jacky Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Wejdź w Ustawienia, Sieci komórkowe i SIM, kliknij na nazwie KARTY SIM.
Wojto Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Przepraszam może to głupie nie obraź się... ale czy karty są prawidłowo włożone?
specu99 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Witam, Kolego udało Ci się naprawić ten problem ? jaki masz system ? sam jestem w posiadaniu tego telefonu i mam podobny problem:/
Suersen Opublikowano 14 Września 2016 Autor Opublikowano 14 Września 2016 Zrobiłem podobnie do tego, co zalecił Jacky. Tylko, że osobiście zmieniłem "miejscami" karty sim. Po tej operacji zaczęło działać.
Rekomendowane odpowiedzi