Jump to content
  • 0

Co wybrać z takimi wymaganiami

Tenenberg

Question

Witam.

Czytałem forum jako niezarejestrowany użytkownik.Przeglądałem Allegro i kilka sklepów zagranicznych. Nadal nie wiem co warto wybrać.

Wymagania mam następujące:

- wielkość ekranu w okolicach 5-5,2 cala

- mile widziany czytnik linii papilarnych, który działa po przyłożeniu palca, bez potrzeby dodatkowego naciskania innych przycisków żeby odblokować telefon

- minimum 3GB RAM i 16 GB ROM

- obsługa dwóch kart sim

- możliwość kupienia w polskiej wersji językowej lub wgrania polskiej nakładki systemowej (nie wiem co lepsze?)

- cena powiedzmy do około 1000 pln - nie lubię przepłacać, jeśli powiecie że różnica w codziennych użytkowaniu pomiędzy redmi 3 a droższym modelem będzie zauważalna (głownie poczta, przeglądarka, endomondo, odtwarzacz muzyczny, nawigacja) to mogę zwiększyć budżet. Jeśli nie będzie wyraźnej różnicy, to wolę wydać jak najmniej.

Pozdrawiam.

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0

do takich wymagań wystarczy najtańszy sprzęt. W Redmi 3S odblokowanie za pomocą czytnika linii papilarnych nie wymaga wcześniejszego naciskania czegokolwiek. Tak jest od kilku wydać xiaomi.eu - nie wiem jak jest na innych ROMach. I raczej testować nie będę - ten działa idealnie.

• 0

Dziękuję za odpowiedź. Miałeś okazję przejrzeć specyfikację innych Xiaomi? Zastanawiam się czy jest sens dopłacać do droższych modeli i co właściwie zyskam oprócz szybkości działania, do celów które wymieniłem?

Może miałeś okazję testować opaski Xiaomi np Mi Band 2?

Pozdrawiam

• 0
7 minut temu, lockerek napisał:

Możesz wgrać globala oraz xiaomi.eu(polski język)

Czy muszę zwracać na coś szczególnego uwagę wybierając konkretną ofertę? Tak żeby wszystko w Polsce działało i dało się na niego wgrać wymienione przez Ciebie nakładki (nawet nie wiem czy to nakładka czy wersja systemu).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...