starfire Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Mam aktualnie MIUI global stable 7.2.3 ktos podpowie jak wgrac MIUI Polska? Probowalem wgrac dev chinski ale nie przechodzi.
don_kamillo Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Nie ma globala dla Mi4s. Masz TWRP? Blokadę bootloadera?
Zabek Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Pokaż screena z ustawienia->informacje o telefonie Wysłane z mojego MI 4S przy użyciu Tapatalka
starfire Opublikowano 11 Września 2016 Autor Opublikowano 11 Września 2016 jak nie ma jak jest juz wrzucam 1) nie mogę go odblokować (dostałem pozwolenie - wisi na 50%) - podobno nie da sie odblokowac bez dev 2) nie mogę wgrać dev china bo podobno się nie da na global stable 3) wersji dev global nie znalazłem blokada bootloadera jest... twrp raczej nie ma bo vol- + power daje mi bootloadera ludzik taki w czapce z gwiazda
Nezumi Opublikowano 11 Września 2016 Opublikowano 11 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Mi4s nie posiada romu Global, dlatego nie możesz odblokować BL, masz jakiś syfmiui...
Rekomendowane odpowiedzi