imthespace 2 Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 Hej, mam mi5 64gb z chinskim romem na ktory po odblokowaniu próbowałem wgrać Miflash'em nowy Global Rom Stable. Pod koniec flashowania wystapil blad i teraz mi5'ka służy mi jako drogi przycisk do papieru. Niestety jest za lekka i za śliska na tą funkcję więc próbuję unbricka. Telefon wykrywany jest przez kompa tylko jako port Qualcom. Adb "cant find device". W mi flash "cannot recieve hello package". Jakies pomysly? Plissss!!! Link to post Share on other sites
Bohyn 87 Posted September 9, 2016 Report Share Posted September 9, 2016 micenter.pl lub zacząć korzystać z funkcji szukania na forum Link to post Share on other sites
imthespace 2 Posted September 14, 2016 Author Report Share Posted September 14, 2016 Niestety na forum nie znalazłem rozwiązania któe by mi pomogło. Udało się natomiast po tygodniu walki stosując ROM z paczki poniżej. http://en.miui.com/thread-291785-1-1.html 1 Link to post Share on other sites
JusTQL 66 Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Gratki Wysłane z Mi5 PRO Link to post Share on other sites
Bohyn 87 Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 (edited) Na forum już kilka razy był link do teog rozwiazania. Dobrze, że w końcu znalazłeś. Nieważne gdzie. Edited September 14, 2016 by Bohyn Link to post Share on other sites
bartaspoz 18 Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Poza tym piszesz w nagłówku, że bez recovery mode, a rozwiązanie, które podałeś opiera się na wejściu w tryb recovery Link to post Share on other sites
imthespace 2 Posted September 15, 2016 Author Report Share Posted September 15, 2016 Hej, telefon nie wchodził w recovery, ale był rozpoznawany jako Port Qualcom w Menagerze Urzadzen. Ten link podałem głównie dlatego, że zawiera ROM który udało mi się sflaszować, a próbowałem w sumie ok 5, zarówno chinskich jak i global. Dzięki za posty i zainteresowanie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts