uniqe15 Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Właśnie zainstalowałem soft miui polska 6.9.1 i zauważyłem że podczas rozmowy nie wygasza się ekran. Pobrałem dwie aplikacje do testowania urządzenia, testowałem i cały czas jest zablokowany na 5 cm, na romie global dev nie miałem takiego problemu. Restartowałem telefon i przywracałem ustawienia fabryczne.
bergmen Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 wejdz w engineering mode (samouczek->diagnostyka urządzenia) i potestuj. Zdarza się że to "budzi" czujnik zbliżeniowy. 1
uniqe15 Opublikowano 8 Września 2016 Autor Opublikowano 8 Września 2016 Niestety problem bardzo często wraca, czujnik przestaje działać i się zawiesza podczas rozmowy przez telefon.
Kropek Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Ten sam problem jest w Redmi 3. Zobacz sobie bliźniaczy wątek ale póki co nie znaleźliśmy żadnego rozwiązania. Sic! Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
dpiast Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Eh u mnie to samo wystąpiło a wcześniej działało. Przy testach jest ok i śmiga ale podczas rozmowy już nie bangla. Najgorsze jak uchem/policzkiem rozłącze rozmowę lub wyłącze mikrofon. Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Kropek Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Skąd ja to znam. Widzę, że ilość osób z tym problemem się powiększa.. Zapraszam do bliźniaczego tematu w Redmi3 Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi