kapiS Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Cześć. Wiecie może jak zrobić żeby muzyka sie nie wyciszała na chwilę gdy np. skomentuje post na Facebooku lub całkowicie się wyłączała gdy gram w gry które mają muzykę w sobie? Może to być inna aplikacja do muzyki/jakieś ustawienie. Nie mam roota. Testowałem muzykę play i domyślny odtwarzacz od miui.
kapiS Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 48 minut temu, kamil9 napisał: Wyłącz dźwięk w Facebooku i grach Żeby jeszcze tak sie dało, to już dawno bym to zrobił...
Drakoon34 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Ty tak serio? Da się... I pobierz power AMP Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
kamil9 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Da się? Da się. Wejdź w ustawienia aplikacji i tam możesz wyciszyć dźwięki
kapiS Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 3 godziny temu, Drakoon34 napisał: Ty tak serio? Da się... I pobierz power AMP Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro No wiesz, kiedyś na defaultowym androidzie nie miałem takiego problemu przy domyślnym odtwarzaczu, i nie używałem powerAMP'a to skąd miałem wiedzieć że on ma taką funkcję.
Drakoon34 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Poleciłem power AMP, bo jest najlepszy, a kolega wyżej pokazał Ci, że da się bez niego. Wysłane sową pocztową z Xiaomi Redmi Note 3 Pro
kapiS Opublikowano 6 Września 2016 Autor Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) Na powerampie jeszcze gorzej, zatrzymuje a nie tylko wycisza... Jakieś inne propozycje oprócz wyłączania dźwięku z aplikacji? // nie wazne, znalazłem opcję która za to odpowiada, do zamknięcia. Edytowane 6 Września 2016 przez kapiS
ZduneX25 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi