Curio89 Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Mam taki problemik, że teoretycznie mam ustawione LTE w plusie w moim Mi4. U góry na pasku pojawia sie 4G, Aida64 pokazuje typ sieci jako LTE ale dalej zaczynaja sie schod... max transfer jaki osiagnalem w miescie Włocławek to około 2megabajtów/s. Natomiat w mojej miejscowosci pokazuje od 30kb/s do max 300. W plusie na karte tak dziala Lte czy z moim mi4 jest cos nie tak....?::((( a i czy na pasku powinno widniec LTE czy 4G ? A w innej miejscowosci w redbullmobile u kuzyna na szamsungu s5 xD 12mb/s.... a u mnie 30kb/s..... Edytowane 4 Września 2016 przez Curio89
RegimeOfTerror Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Na pasku pokazuje 4G. To raczej nie wina telefonu tylko sieci. Ja mam w Playu i czasami Speedtest pokazuje 6mbps czasami 30mbps. Mieszkam we Wrocławiu.
ahr Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Oczywiście porównujesz z tym samsungiem w identycznych warunkach, ten sam serwer ten sam plik? Czy on podał Ci wynik speedtesta, a Ty próbujesz automapę z GP pobrać i patrzysz co ci pokazuje licznik koło zegarka? W Plusie na kartę LTE w Warszawie jest ok na R3.
Nezumi Opublikowano 4 Września 2016 Opublikowano 4 Września 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi