front242p Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Witam Mam problem z wyborem dzwieków przez aplikacje np. poczta, sms przenosi mnie do katalogu "Ringtone" na karcie SD który jest pusty zamiast do wyboru dzwiekow systemowych. Mam jeszcze pytanie jak sie mogę dostac do ustawień autostartu i zauważyłem że długo loguje sie do zapisanej sieci WIFi Miui 2.3.7 zrozumiale napisałem swój post?
front242p Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2013 Jak to nie ten dział to proszę o przeniesienie Wysyłane z mojego Desire S za pomocą Tapatalk 2
ZduneX25 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Ustawień autostartu w miui v3 jeszcze nie było, jeżeli chcesz to kontrolować to musisz pobrać jakiś zamiennik z play store. Sprawa wifi może być związana z kernelem, zrób test na jakimś innym. Jednak co do pierwszego nie mam pomysłów.
front242p Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autostart sprawdzilem nie ma, kernel wgralem jaki był w zip jaki powinien byc? dźwięk mnie martwi bo nie mogę go wybrać z pozycji apk np. wchodze w ustawienia poczty i che wybrać dzwiek to przenosi mnie do katalogu rington zamiast do dzwiekow systemowych Wysyłane z mojego Desire S za pomocą Tapatalk 2
Acid Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zainstaluj jakiś menedżer plików np. Solid Explorer. W obecnym MIUI jest tak, że przy wyborze tych dzwonków i ich lokalizacji można wybrać Solid Explorera i z poziomu tego znaleźć nasze pliki z dźwiękami. Ale to w v5. Nie wiem jak to było kiedyś.
front242p Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Dzięki Acid, Jeszcze jedno czy jak podmienie klawiaturę z miui 4 do zadziała na miui 3?-- 3 sty 2014, o 09:06 --proszę zamknąć post
Rekomendowane odpowiedzi