Exerpl Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Witam wszystkich serdecznie. Zakupilem Mi4 dwa dni temu, muszę przyznać że to na prawdę świetny telefon i oby moje zdanie się nie zmieniło :P. Mam jedno pytanie czy warto instalować ROM MIUI POLSKA? Na wersji global mam wszystko spolszczone i śmiga jak należy. Czy ROM MIUI POLSKA różni się tyłko tym że jest spolszczony? Będę bardzo wdzięczny jeżeli ktoś zainteresuje się moim tematem i uświadomi nnie. Warto czy nie warto
preston2009 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 W miarę aktualny opis: https://miuipolska.pl/o-romie-miuipolska/
Exerpl Opublikowano 2 Września 2016 Autor Opublikowano 2 Września 2016 Tyle że poza skrótem do dialera z ekranu blokady posiadam wszystkie te funkcję. Bynajmniej tak mi się wydaje. Posiadam MIUI 8 GLOBAL 6.9.1 czy to możliwe że te funkcję są w mojej wersji oprogramowania?
preston2009 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Może ktoś inny co używa ci powie ja zawsze siedziałem na miuipolska i teraz xiaomi.eu które ma to samo. Zresztą wierzę Acidowi co wkłada i usuwa z china Dev na których bazują aktualne ROMy.
RegimeOfTerror Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Przesiadłem się przed wczoraj na Miui Polska czy tam xiaomi.eu. W zasadzie Miui Polska od wersji Global różni się poprawnie wyświetlaną datą i paskiem wyszukiwania na pasku statusu, ikonami innych aplikacji w stylu MIUI, no i to by było na tyle z różnic zauważalnych, za to nie można usuwać, ani wyłączać aplikacji od Xiaomi.
MatiNow Opublikowano 5 Września 2016 Opublikowano 5 Września 2016 Moim zdaniem xiaomi.eu wraz z MIUI Polska zawsze bd lepsze od Globala :))
sheva_7 Opublikowano 12 Września 2016 Opublikowano 12 Września 2016 Jakby nie patrzeć, ktoś dodatkowo siedzi nad tym MiuiPolska i wprowadza zmiany i ulepszenia. Drobne aczkolwiek czasem istotne. Sam korzystam z romu 5.11.5 i wszystko działa według mnie bardzo dobrze. Może za jakiś czas przeskoczę na miui 8.
data17 Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Nie zmieniaj! Ja zmieniłem i żałuję bateria słabo działa na miui polska Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
j_24 Opublikowano 13 Września 2016 Opublikowano 13 Września 2016 Masz na forum jak wrócić z 8 do np 5.11.5 to w czym masz problem siedząc na 8? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi