treciu Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Witam. Sprawa wygląda tak, że mój telefon zanurzył się w misce z wodą 1.09.2016 ok. 12:30. Momentalnie go wyciągnąłem i działał poza głośnikiem i mikrofonem. Do około godziny z telefonu zdjąłem tylną obudowę, wytarłem go wewnątrz i włożyłem do ryżu (bez wyciągania baterii). Orientujecie się może: Po jakim czasie wyciągnąć go z tego ryżu? Czy to coś da w sprawie uszkodzonych części? Wysłać ten telefon na serwis? Pozdrawiam!
zunio84 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Kolego nie do ryżu tylko wyłączyć, rozebrać, odłączyć baterię i zalać alkoholem najlepiej IPA.
magyarek Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Mój świętej pamięci LG siedział w ryżu 2 tygodnie; tylko on miał wyciąganą baterię, więc wszystko było oddzielnie. A po wyjęciu chodził jak przecinak
doktor Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 xiaomi do ryzu.... trafil do domu hahahaha daj go do jakiejs firmy co zanuza w alkoholu w wanience ultradzwiekowej.. jakis serwis gsm szukaj
Rekomendowane odpowiedzi