kajfasz Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Co jakiś czas zauważam że zaraz po androidzie baterię zżera mi jakieś uniplay service. Czy wiecie co to jest, do czego służy i czy jest konieczne do prawidłowego działania telefonu? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
0 mrosi Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 1 godzinę temu, kajfasz napisał: Co jakiś czas zauważam że zaraz po androidzie baterię zżera mi jakieś uniplay service. Czy wiecie co to jest, do czego służy i czy jest konieczne do prawidłowego działania telefonu? To usługa, która - krótko mówiąc - zmienia telefon w kontroler gry (w trakcie gry). Można ją z powodzeniem zamrozić. Generalnie - 10 sekund szukania w Google: https://www.google.pl/search?q=uniplay+service&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=OF_IV5vNHMmv8wflq6-oBg Znacznie mniej niż tworzenie nowego wątku i pisanie postu.
0 mrosi Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Pytanie
kajfasz
Co jakiś czas zauważam że zaraz po androidzie baterię zżera mi jakieś uniplay service. Czy wiecie co to jest, do czego służy i czy jest konieczne do prawidłowego działania telefonu?
Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi