kapiS Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Witam. W dziale https://miuipolska.pl/forum/forum/209-modyfikacje-systemowe/ gdy próbuję założyć temat otrzymuję taki błąd: wiadomo może o co chodzi? W tym dziale bezproblemowo dodałem temat, jak widać. Edytowane 1 Września 2016 przez kapiS
ZduneX25 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Subforum modyfikacje systemowe służy do zakładania tematów o romach z downloadem albo udostępniania jakichś modyfikacji na dany model, jak masz problem z romem to piszesz w innym subforum.
kapiS Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 21 minut temu, ZduneX25 napisał: Subforum modyfikacje systemowe służy do zakładania tematów o romach z downloadem albo udostępniania jakichś modyfikacji na dany model, jak masz problem z romem to piszesz w innym subforum. Ja tam chciałem zamieścić poradniki, a nie pytanie. Głównie chodzi mi o to czemu nie moge tam tematu założyć...
ZduneX25 Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Jak ktoś jeszcze potwierdzi to zaczniemy szukać przyczyny.
kapiS Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 (edytowane) Prawdopodobnie błąd robi się po stworzeniu dwóch tematów w krótkim odstępie czasu. //edit, sprawdziłem na innej przeglądarce, problem nadal występuje O.o Edytowane 1 Września 2016 przez kapiS
Rekomendowane odpowiedzi