amularix Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Witam, z poziomu przeglądarki (na telefonie) chciałem dodać plik pdf do konwersji online, jednak nie mogę go wysłać, otwiera się okno z wyborem akcji, wybieram dokumenty i na ułamek sekundy przełącza się wraca na stronę internetową. W jednym z tematów było o tym błędzie w miui 7 (nieotwierająca się apka dokumenty), zalecono podmienić na apkę z tematu, ale ona na miui8 nie działa, jakieś rady?
cukru Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 @amularix Tutaj masz Dokumenty z najnowszego Xiaomi.eu stable, spróbuj podmienić tę wersję https://www.dropbox.com/s/rk5xed5wp33ei7h/DocumentsUI.apk?dl=0 1
amularix Opublikowano 1 Września 2016 Autor Opublikowano 1 Września 2016 Wielkie dzięki, teraz wszystko działa elegancko, nawet sd maid dostał uprawnienia do karty sd. Ciekawe, że plik który wysłałeś jest o połowę mniejszy od mojego. Dziwne, że w romach xiaomi.eu nie jest to poprawione. Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi