ivanbohun Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Wersja MIUI: MIUI 8.1 xiaomi.eu, 6.8.2.5 Posiadany smartfon: MI4 S Jakim użytkownikiem jesteś? początkujący Opis znalezionego błęduKalkulator wykonuje proste działanie tj: 100+50%, wynik to: 100,5 wpisując liczbę i wciskając % od razu ową liczbę dzieli na 100 albo 1 i % to od razu daje 0,01 dlatego liczenie z % jest według chyba chińskiej matematyki Nie wiem jak inne rzeczy LogcatJeśli napotkałeś FC (Force Close), koniecznie wstaw logcat!
cukru Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 To już było omawiane na forum, liczy dobrze.
Acid Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie ma kolego chińskiej matematyki. Matma jest uniwersalnym językiem wszechświata. Sugeruję poczytać o procentach na Wikipedii czy w książce. Z Mi5 Pro
ivanbohun Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2016 w takim razie mój liczy dobrze a w firmie wszystkie są do wyrzucenia 46 minut temu, Acid napisał: Nie ma kolego chińskiej matematyki. Matma jest uniwersalnym językiem wszechświata. Sugeruję poczytać o procentach na Wikipedii czy w książce. Z Mi5 Pro W mojej wypowiedzi była zawarta ironia odnośnie ch. matematyki. Kolega jednak nie pochwycił.. Wikipedia? hmmm, może to i jest jakieś źródło informacji lecz pytanie brzmi jakie... Jednakże przyznam rację, odnośnie poprawności...
Acid Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nie do wyrzucenia... Eh po prostu zastanów się chwilę jak liczą kalkulatory. Zastanów się skąd wynik w kalkulatorze np Google a skąd w MIUI. Oba liczą dobrze, tylko mają różne metody... Z Mi5 Pro
Rekomendowane odpowiedzi