Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

mam problem z podłączeniem mojego nowego Redmi 3s do komputera po raz pierwszy... jakieś sterownieki sie nie chce ściągnąć i podłączenie nie jest aktuwne..

CO MAM ZROBIĆ ?

Opublikowano (edytowane)

po podłączeniu telefonu wyświetla się komunikat że jest w trybie ładowania i trzeba kliknąć w ekran tel. w ten komunikat by przełączyć w tryb transferu danych;D

Edytowane przez zipp
Opublikowano

15 minut temu, Justyna. napisał:

ok działa. ale w trybie fastboot dalej nie chce sie podłączyc- macie jakies rady?

Do trybu fastboot potrzebujesz sterowników które się powinny zainstalować po instalacji programu Miflash (MiPc). Ale dopóki nie odblokujesz bootloadera to niczego w trybie fastboot nie zainstalujesz.

Opublikowano

Tak potrzebne. I potrzebny zainstalowany rom dev, china dev, lub global dev. Na stable odblokowanie prawie na pewno się nie uda. Dlatego najlepiej zacząć od instalacji global dev, bo ten może uda ci się zainstalować przez updater. A jak napotkasz ewentualne problemy z odblokowaniem to nadal będziesz mogła normalnie używać telefonu. 

Opublikowano

Miałem podobnie na jednym porcie USB. Błędy podczas instalacji itp. Przepiąłem na drugi port obok i jest ok (laptop DELL Latitude).

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...