DmMichal Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam mam pare problemów z moim redmi 3 a mianowicie 1.Przywiesza się dosyć często 2. Gdy odpalam przeglądarkę internetową nie ważne jaką włączają mi sie jakieś dziwne linki i pobieranie jakiś plików ( odrazu anuluje to) 3. Nie wiadomo skąd pojawiają mi się co raz jakieś nowo instalowane aplikacje których nie instaluje. Telefon skanowany 5 antywirusami Jakieś pomysły co zrobić? Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez DmMichal
cukru Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 O, takiej wersji syfiaka jeszcze nie widziałem. Zainstaluj Globala zgodnie z tą instrukcją https://miuipolska.pl/forum/topic/10752-kompendium-wiedzy-redmi-33spro-rom-bootloader-recovery-root-faq/ Zmień też nazwę tematu na taką, która będzie precyzyjniej opisywać Twoje problemy.
DmMichal Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 jest ktoś może na tym forum kto robi to odpłatnie? Bo sam nie wiem czy sobie poradzę a nie chcę popsuć telefonu
Rekomendowane odpowiedzi