Kruszyo Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Siemka. Mam problem ogólnie to z jak pisałem wcześniej nie działa mi poprawnie czytnik linii papilarnych + problemy z LTE. Ogólnie powiedziano mi że mam syfiasty ROM. Czy mógł by mi ktoś wyjaśnić na czym polega syfiasty ROM, jaki wgrać żeby nie uceglic telefonu i jak za to się zabrac. Jestem dość zielony w tych sprawach i czytając poradniki mało rozumiem. Dodam że nie mogę zaktualizować. Podaje SS dla diagnozy systemu Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
fred Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Syfiasty rom, syfiasty rom. Tak dobry jak każda syfiasta rzecz. Inaczej rom tworzony chałupniczo, aby dodać zwykle coś z j. polskiego. Czasami może zawierać niemiłe dodatki. Drugi problem. Jak nie rozumiesz nic z poradników i dyskusji o odblokowywaniu./ wgrywaniu romów, to daj sobie spokój. Możesz zrobić sobie gustowny przycisk do papierów. Nie łatwo uceglić telefon, ale dla chcącego... Nikt za ciebie nie odrobi pracy domowej. Możesz też próbować odpłatnie w serwisie.
Kruszyo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Znaczy aż tak tępy to nie jestem bo kiedyś bawilem się w rootowanie itp ale to było parę lat temu. Nie wiem po prostu za co wpierw się zabrać i jaki wgl system wybrać. Bardzo zależy mi na odblokowaniu za pomocą lini papilarnych ponieważ używałem tego non stop Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Potrzebował bym po prostu poradnika bądź osoby która wyjaśni mi wszystko od A do Z i żebym nie miał wątpliwości Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Kruszyo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dobra edit teraz mu się odmieniło i działa jak należy. Co nie zmienia faktu że chciał bym pracować na MIUI Polska Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
leonov Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Poradników jest dużo i po polsku, czego tu nie rozumieć ? Tu masz wszystko.
Kruszyo Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Dobra znajdę poradnik do tego programu jak wgrać a 2 rzecz to co to jest wipe? Czy dobrze rozumiem że po każdym update usuwają się all dane? I jak wygląda z aktualizacjami? W jaki sposób się wykonuje? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 31 minut temu, Kruszyo napisał: Dobra znajdę poradnik do tego programu jak wgrać a 2 rzecz to co to jest wipe? Czy dobrze rozumiem że po każdym update usuwają się all dane? I jak wygląda z aktualizacjami? W jaki sposób się wykonuje? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Zamiast marnować czas na pisanie postów, zajmij się szukaniem na Forum. Zacznij od poradnika: https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ a pytania zadawaj w właściwych działach poświęconych Redmi Note 3.
Rekomendowane odpowiedzi