paja11 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zaktualizowano do MIUI 6.8.11(rozwojowa) i brak jest widocznej aplikacji "Monitor danych". Po wejściu w zainstalowane...wszystkie, ikona pojawia się lecz program nie pracuje. "Pokaż powiadomienia" jest zaznaczone lecz jakby zamglone i nie można tego odhaczyć (aplikacja systemowa?) Macie u siebie widoczną ikonę "monitor danych"? Wcisnąłem zakończ, bo nawet w "wyczyść dane" czy "wyczyść pamięć podręczną" nic nie było. Czemu tak jest i co można zrobić żeby pracowała. Dodam, że w dziwny sposób b.szybko (po raz pierwszy) zniknęły mi dane internetowe. To już stało się na MIUI 7. Może tak być, że coś się uszkodziło w telefonie? Dokupiłem 50mb i starczyło mi to na godz. grzebania w necie. wp, onet itp. GPS raz działa, a raz nie, a telefon jest wtedy spowolniony.
ZduneX25 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Panel Sterowania > Koło zębate > Dodaj skróty 1
ZduneX25 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi