fotkao2 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam, od razu mówię, że jestem totalnym lajkiem w telefonach. Sprawa wygląda tak. Mam Xiaomi Redmi Note 3 Pro Patrzę a ostatnia aktualizacja była na nim 31.12.2015 robiona. Ściągnałem więc nową aktualizację, wchodzę w aplikacje "aktualizację" wciskam 'Uruchom w recovery" włącza mi się recovery ->instal wyszukuje plik.zip z zaktualizacją, przeciągam(klikam) pasek "instal" i się ładuje ale po chwili wywala mi błąd "error executing updater binary in zip.." Przekopałem trochę internetu i znalazłem, że trzeba usunąć dwa pierwsze wiersze w jakimś tam pliku - skasowałem i nic nie dało. Prosze o pomoc, pozdrawiam.
mrosi Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 13 minut temu, fotkao2 napisał: Witam, od razu mówię, że jestem totalnym lajkiem w telefonach. Sprawa wygląda tak. Mam Xiaomi Redmi Note 3 Pro Patrzę a ostatnia aktualizacja była na nim 31.12.2015 robiona. Ściągnałem więc nową aktualizację, wchodzę w aplikacje "aktualizację" wciskam 'Uruchom w recovery" włącza mi się recovery ->instal wyszukuje plik.zip z zaktualizacją, przeciągam(klikam) pasek "instal" i się ładuje ale po chwili wywala mi błąd "error executing updater binary in zip.." Przekopałem trochę internetu i znalazłem, że trzeba usunąć dwa pierwsze wiersze w jakimś tam pliku - skasowałem i nic nie dało. Prosze o pomoc, pozdrawiam. Lajki to są na fejsie. Ty możesz co najwyżej być laikiem. Jaki system? Wklej zrzuty ekranu.
ZduneX25 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 I pokaż nazwę pliku, który instalujesz.
Rekomendowane odpowiedzi