Herdasek Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Redmi nie chce wczytac odcisk palca, mam miui 8 najnowsza aktualizacje. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smigoll Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Rozpisz się kolego 😉 Nie czyta w ustawieniach czy przy odblokowaniu? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 8 godzin temu, Herdasek napisał: Redmi nie chce wczytac odcisk palca, mam miui 8 najnowsza aktualizacje. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Dopóki nie napiszesz posta w języku polskim, wyraźnie artykułując co jest nie tak, nikt nie będzie w stanie Tobie pomóc... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herdasek Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 Nie czyta odcisku w ustawieniach, w momencie w którym dodaje i trzymam palca jak idiota nic się nie dzieje. Za chwilkę wyślę wam parametry telefonu, mam system miui 8 6.7.29 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoRedfox Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 Zainstaluj aktualizacje softu i powiedz czy nadal tak sie dzieje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 22, 2016 Share Posted August 22, 2016 7 minut temu, Herdasek napisał: Nie czyta odcisku w ustawieniach, w momencie w którym dodaje i trzymam palca jak idiota nic się nie dzieje. Za chwilkę wyślę wam parametry telefonu, mam system miui 8 6.7.29 Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Żeby dodać odcisk palca, musisz wielokrotnie przykładać palec, w różnych ułożeniach, tak długo, aż wyświetli się zielony "ptaszek". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herdasek Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Mam zablokowanego bootloadera :/ a jakiś idiota nie w grał stabilnej wersji, nie mam wg pojęcia o jakim kolwiek programowaniu Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 (edited) Dlaczego kupiłeś xiaomi w takim razie?:D nie potrzebujesz odblokowywać bootloadera żeby Ci działał odcisk. "jakiś idiota nie w grał stabilnej wersji" - no jak kupiłeś u kiepskiego sprzedawcy to i kiepski soft dostałeś... a jak sie chce tanio, to trzeba umieć sobie wgrać żeby było dobrze... Jak nie ogarniasz i Ci nie działa to reklamuj u sprzedawcy skoro się nie znasz. Edited August 29, 2016 by wtbn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herdasek Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Wiesz myślałem że to takie piękne, w sklepie xanomi.com.pl nie ma żadnego kontaktu nie odbierają telefonów i nie odpisują na maile Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 No tak, temat z tym sklepem ma już dobre kilkadziesiąt stron, a ludzie nadal kupują i później jest płacz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herdasek Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 To ładnie dałem d*py, ej a jak bym oddał do GSM jakiejs naprawy to by mi to zrobili? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtbn Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Możesz wysłać np. Acidowi do MiCenter. Chociaż ja na Twoim miejscu bym odesłał tam gdzie kupiłeś, jeśli jesteś pewny że coś jest niedziałające, a nie że źle obsługujesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herdasek Posted September 25, 2016 Author Share Posted September 25, 2016 Temat do zamknięcia, wgrałem stabilna wersję miui 8 u wszystko gra z telefonikiem Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 25, 2016 Share Posted September 25, 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts