[email protected] Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Witam. Mialem dzisiaj odblokowywany bootloader w moim redmi 3 . I zostal mi zainstalowany system miui 8 i wydaje mi se ,ze przy tym systemie telefon delikatnie jest obciazony. Czy ktos poleca jakis lepszy system z wersji Miui 7 aby telefon smigal na najwyzszych obrotach? bylbym bardzo wdzieczny:)
bergmen Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 a cóż to za system miui 8 został Ci zainstalowany? daj screen
[email protected] Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 i wydaje mi sie ,ze po prostu ten nowszy miui 8 moze byc zbyt " ciezki " dla mojego redmi poniewaz moze wyagac mocniejszego telefonu.
FromWP Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 13 minut temu, [email protected] napisał: i wydaje mi sie ,ze po prostu ten nowszy miui 8 moze byc zbyt " ciezki " dla mojego redmi poniewaz moze wyagac mocniejszego telefonu. Chyba nie masz jakiejś specjalnej wersji swojego Redmi 3. Miui 8 nie wymaga mocniejszego telefonu, działa wyjątkowo płynnie. Powiedział bym że ostatnia wersja 6.8.18 działa płynniej od wszystkich poprzednich Miui 7. Jak twój telefon miał wgrane dzisiaj, to nie bardzo rozumiem dlaczego wersję z przed dwóch tygodni? Albo coś nie do końca poszło z tym wgrywaniem.
[email protected] Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Mam standardowe REDMI 3 . Bynajmnie troche irytujace jest iz np karty przegladarki chrom sie ciezko otwieraja a tazke gdy przy przejsciach w aplikacjach troszke sie scina.. Niby procesor osmiordzeniowy i 2 giga ram ,a mimo to ta plynnosc nie jest taka jaka powinna byc. Bynajmniej takie odnosze wrazenie
bergmen Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) zaktualizuj do najnowszej wersji. przed i po zrób full wipe tzn dalvik cashe... przypadkiem nie system w twrp Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez bergmen
[email protected] Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Moglbys jakos latwiej i szczegolowo to opisac? bo jestem laikiem w tych sprawach i nie bardzo rozumiem te wszystkie slangi typu TWRP itp:P
FromWP Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) 16 minut temu, [email protected] napisał: Moglbys jakos latwiej i szczegolowo to opisac? bo jestem laikiem w tych sprawach i nie bardzo rozumiem te wszystkie slangi typu TWRP itp:P To nie slang to podstawy, bez zrozumienia takich terminów jak TWRP i podobnych niewiele zrozumiesz. Ten slang to wiedza ogólna dotycząca Androida a nie Xiaomi, czy Miui. Dla nas słowa "Mialem dzisiaj odblokowywany bootloader w moim redmi 3 . I zostal mi zainstalowany system miui 8" jest slangiem i niewiele to mówi co i jak było zrobione. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez FromWP
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Czy będzie też wersja stable Miui 8 na zablokowany bootloader? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 1 godzinę temu, Sylwester Nowaczyk napisał: Czy będzie też wersja stable Miui 8 na zablokowany bootloader? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Global stable będzie, w ciągu tygodnia dwóch powinien się pojawić.
gabik Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Zainstalowałem w moim Redmi 3 Pro ponownie miui 8 (miałem problem z bootloop'em) i dziś zauważyłem, że w informacji o telefonie w rubryce "poziom poprawek zabezpieczeń androida" mam datę 01.09.2016. Czyżbym się przeniósł w czasie ? . O co w tym chodzi. Wcześniej z tego co pamiętam miałem chyba jakoś z czerwca 2016 . Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez gabik
FromWP Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 35 minut temu, gabik napisał: Zainstalowałem w moim Redmi 3 Pro ponownie miui 8 (miałem problem z bootloop'em) i dziś zauważyłem, że w informacji o telefonie w rubryce "poziom poprawek zabezpieczeń androida" mam datę 01.09.2016. Czyżbym się przeniósł w czasie ? . O co w tym chodzi. Wcześniej z tego co pamiętam miałem chyba jakoś z czerwca 2016 No widać dla niektórych twórców tego romu pozyskiwanie informacji z przyszłości nie stanowi problemu. Ale to normalne wszyscy w tym romie tak mają, a i w poprzednich wydaniach bywało że poziom poprawek wybiegał w przyszłość.
Sylwester Nowaczyk Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Global stable będzie, w ciągu tygodnia dwóch powinien się pojawić. No tak, tylko czy będzie na zablokowany bootloader? Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Tak będzie na zablokowany i odblokowany, jak wszystkie globale 1
[email protected] Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Rozumiem ,ze wszyscy bedacy na tym temacie posiadaja telefon redmi 3.CZy wam tez telefon tak sie zacina? niby po wylaczeniu wszystkich aplikacji w telefonie zostaje 1.1 GB ram nie za malo?daporownania kiedys mialem samsung galaxy s 3 neo z pojemnoscia ram 1,5 giga i wydaje mi sie ze smigal szybciej...
Nezumi Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi