Rafcio Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam. Codziennie w nocy resetują mi się ustawienia wibracji przy dotknięciu, dźwięku przy dotknięciu i jasności ekranu. Bardzo mnie irytuje codziennie rano zmienianie tego. Zazwyczaj mam ustawione dźwięki i wibracje przy dotknięciu na wyłączone oraz jasność ustawiam sobie na sztywno i każdej nocy włącza mi się automatyczna jasność oraz dźwięk i wibracja przy dotknięciu. Czy jest ktoś w stanie coś poradzić?
ZduneX25 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jak nie jest wiadomo o co chodzi to full wipe zazwyczaj jest jedyną opcją.
Lalo Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Wipe nic nie daje tak się dzieje w ostatniej aktualizacji... Mi przestało ale czasem wibracja dotykowa znika. Wylaczylem zmiany planów zasilania. Wysłane z mojego MI 2A
Rafcio Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2013 Wyłączyłem teraz plany zasilania, zobaczę jutro czy będzie ok.
Acid Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Te zmiany wibracji czy automatycznej jasności to na bank moduł Zasilanie w Panelu Sterowania. Po prostu czasowo przełącza się na inny profil. Sam tak mam ale świadomie bo korzystam z przełączania na Uśpienie w nocy. Zobacz jaki profil aktualnie jest włączony i jakie ma ustawienia. Najlepiej jest zrobić ustawienia swoje w Własne i go aktywować (czerwona belka). Albo po prostu wyłączyć czasowe przełączanie profili.
Lalo Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Te zmiany wibracji czy automatycznej jasności to na bank moduł Zasilanie w Panelu Sterowania. Po prostu czasowo przełącza się na inny profil. Sam tak mam ale świadomie bo korzystam z przełączania na Uśpienie w nocy. Zobacz jaki profil aktualnie jest włączony i jakie ma ustawienia. Najlepiej jest zrobić ustawienia swoje w Własne i go aktywować (czerwona belka). Albo po prostu wyłączyć czasowe przełączanie profili. Powylaczane mam i czasem po prostu traci wibracje dotykowe... Wysłane z mojego MI 2A
Rekomendowane odpowiedzi