Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Codziennie w nocy resetują mi się ustawienia wibracji przy dotknięciu, dźwięku przy dotknięciu i jasności ekranu. Bardzo mnie irytuje codziennie rano zmienianie tego. Zazwyczaj mam ustawione dźwięki i wibracje przy dotknięciu na wyłączone oraz jasność ustawiam sobie na sztywno i każdej nocy włącza mi się automatyczna jasność oraz dźwięk i wibracja przy dotknięciu. Czy jest ktoś w stanie coś poradzić?

Opublikowano

Wipe nic nie daje tak się dzieje w ostatniej aktualizacji... Mi przestało ale czasem wibracja dotykowa znika. Wylaczylem zmiany planów zasilania.

Wysłane z mojego MI 2A

Opublikowano

Te zmiany wibracji czy automatycznej jasności to na bank moduł Zasilanie w Panelu Sterowania. Po prostu czasowo przełącza się na inny profil. Sam tak mam ale świadomie bo korzystam z przełączania na Uśpienie w nocy. Zobacz jaki profil aktualnie jest włączony i jakie ma ustawienia. Najlepiej jest zrobić ustawienia swoje w Własne i go aktywować (czerwona belka).

Albo po prostu wyłączyć czasowe przełączanie profili.

Opublikowano
Te zmiany wibracji czy automatycznej jasności to na bank moduł Zasilanie w Panelu Sterowania. Po prostu czasowo przełącza się na inny profil. Sam tak mam ale świadomie bo korzystam z przełączania na Uśpienie w nocy. Zobacz jaki profil aktualnie jest włączony i jakie ma ustawienia. Najlepiej jest zrobić ustawienia swoje w Własne i go aktywować (czerwona belka).

Albo po prostu wyłączyć czasowe przełączanie profili.

Powylaczane mam i czasem po prostu traci wibracje dotykowe...

Wysłane z mojego MI 2A

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...