NicoleJS Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Jestem nowym użytkownikiem mi5 od wczoraj. Zainstalowane miui Polska wersja 8 (6.8.4). Wszystko lata ale jest dziwnie duże zużycie ramu. Gdy otwarte są dwie aplikacje to wolnego ramu to zaledwie 1 GB. W redmi 3 pro wolnego ramu jest dużo więcej około 2 gb. Czy to wina softu czy ten typ tak ma? Jak to wpływa na baterie may we all lyrics? Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Beauty And A Beat lyrics Edytowane 31 Grudnia 2016 przez NicoleJS
Luxion Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) też mam tą wersję softu ale wolnego ramu mam ponad 2 giga. Może coś źle wgrałeś albo coś lata ci w tle i żre ram tag: instrumental ringtones and free iphone ringtones Edytowane 30 Września 2016 przez Luxion
AdamKli Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Ten typ tak ma. A muli Ci że się tym martwisz? Jak to ktoś napisał po to jest RAM aby był używany a nie leżał odłogiem.
Rekomendowane odpowiedzi