Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moi drodzy moze macie taki zestaw jak ja mianowicie redmi note 3 pro i smart watsch alcatel

Mecze sie z tym juz od dawna i nie mam pomyslu co zrobic by mi sie to nie rozlaczalo, raz dziala jakis czas raz po sparowaniu od razu sie rozlaczy , innym razem samo sie polaczy i chwile dziala co sie z tym dzieje moze ktos ma jakis pomysl ? 

Opublikowano

miałem go na s3 działał w miarę poprawnie zdarzyło mu się nie raz rozłączyć ale to rzadkość

w xiaomi mam tylko taki problem nie wiem co robic 

jakies sugestie mile widziane !

Opublikowano

a wiec na innym telefonie niby działa a na radmi note 3 pro nie chce ciagle sie rozłacza problem w bluetooth tez  to raczej nie jest bo mam jeszcze głosnik bluetooth i działa super

macie jakies pomysły ?

Opublikowano

Smart watch alcatel one touch sm02

Do tego jest aplikacja Onetouch Watch

Miałem samsunga s3 i działala teraz mam xrn3 p   i nic nie chce działać zegarek był na serwisie wrócił nowy i też nie działa ale teraz samsunga już nie mam by sprawdzić

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Blest napisał:

Poczekaj może na miui 8 bo za chwilę ma być Global stabilny.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

Tak ? Rn3p. Też dostanie  8?  Jutro na być premiera 4 więc myślałem że te nasze już oleją?  A jak z androidem dostaniemy cos nowszego czy już na tym się zatrzyma  ?

Edytowane przez neoo80
Opublikowano

Jestem bardzo ciekawy czy to rozwiąże problem napisałem jeszcze pytanie do serwisu xiaomi polska tam gdzie kupiłem tel ale  jakoś chyba nie liczę na odpowiedź   

Może ktoś ma jeszcze jakiegoś smartwatch i się wypowie czy wszystko działa? 

Opublikowano
2 godziny temu, neoo80 napisał:

Jestem bardzo ciekawy czy to rozwiąże problem napisałem jeszcze pytanie do serwisu xiaomi polska tam gdzie kupiłem tel ale  jakoś chyba nie liczę na odpowiedź   

Może ktoś ma jeszcze jakiegoś smartwatch i się wypowie czy wszystko działa? 

oo, a co to za nowy serwis xiaomi polska? otworzyli oficjalny? ;)

Opublikowano

mam podobny problem alcatel sm02 i rmn3 pro sd, parowanie BT działa ale nie działa synchronizacja..

sprawdzane na kilku buildach miui8, co ciekawe na żonki rmn3 ,mediatek na miui7 działa, ale cofać się z romem nie bardzo mi sie uśmiecha....

Opublikowano

No więc nowe oprogramowanie 8 nic nie pomogło....  Sklep nic nie odpisał olał sprawę  sądzę że to przyczyną jakiejś blokady oprogramowania dodatkowego....  Tylko dziwi mnie ze inne urządzenia blutuch działają

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, neoo80 napisał:

No więc nowe oprogramowanie 8 nic nie pomogło....  Sklep nic nie odpisał olał sprawę  sądzę że to przyczyną jakiejś blokady oprogramowania dodatkowego....  Tylko dziwi mnie ze inne urządzenia blutuch działają

ja też dziś zrobiłem update do miui8 stable i nic, co ciekawe na redmi note3 mediatek i miui7 dev działa....

dla testów wrzuciłem miui7 7.3.7 i synchronizacja z zegarkiem śmiga idealnie.... niestety jest sporo rzeczy do których się przyzwyczaiłem w miui8 więc wrac8m do v8

Edytowane przez Vpuchaty
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jakieś nowe info czy sposób by działało? 

Po ostatnim update 6.9.9 na andku 6.0.1 synchronizacja BT działa idealnie!

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
17 godzin temu, Vpuchaty napisał:

Po ostatnim update 6.9.9 na andku 6.0.1 synchronizacja BT działa idealnie!

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Napisałem na priv odezwij się jak możesz

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem. Dostałem na święta Alcatel Watch i niestety nie czyta mi powiadomieć o sms, facebook itp. Z połączeniami też jest różnie- raz informuje, że ktoś dzwoni, a raz nie...

Czy ma ktoś już jakić pomysł co można zrobić? Wersja MIUI Global 8.1 stabilna 8.1.1.0 (MHOMIDI)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...