Klaman Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wersja MIUI: Galaxy S3 / 3.12.13 (4.2.2) Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu Opis znalezionego błędu Brak apki Radio Logcat Dodatkowe informacje Od chyba już dwóch czy trzech (a może i czterech) aktualizacji tygodniowych, nie widzę u siebie radia. Wcięło… Problem w tym, że z rzadka korzystam, więc nie zauważyłem od razu, a teraz nie jestem w stanie określić, kiedy to nastąpiło… Kapnąłem się dopiero chyba przy aktualizacji, która wnosiła możliwość używania bez podłączonych słuchawek. Najpierw zwaliłem to na potencjalny błąd dostosowania portu albo jakiś „przypadek”, co się przecież często zdarza. Ale dzisiaj znowu sobie o tym przypomniałem i drążę… Szukam, szukam i nic. Ktoś mnie oświeci, co może być tego przyczyną i jak je odzyskać?
ZduneX25 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Szukasz, szukasz i nie znajdziesz, bo na 4.2 nie ma radia (nigdy nie było). W cm ani aosp też go nie ma, jedynie w oficjalnym romie jest radio, a miui 4.2 jest portem.
Klaman Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2013 Szukasz, szukasz i nie znajdziesz, bo na 4.2 nie ma radia (nigdy nie było). W cm ani aosp też go nie ma, jedynie w oficjalnym romie jest radio, a miui 4.2 jest portem.Aaaa… Czyli nie mam go od przejścia na port. No to już wiem coś więcej.
Rekomendowane odpowiedzi