Skocz do zawartości
  • 0

usunięcie kontaktów z tel. Xiaomi Hongmi

Pytanie

Opublikowano

Chcę usunąć kontakty z mojego Red Rice, a nie mogę znaleźć takiej opcji. Czy ktoś wie jak to zrobić? Albo może z drugiej strony: kontakty mam zsynchronizowane z google, zrobiłem sobie na koncie porządek, ale w tel. nadal mam kupę niepotrzebnych wpisów. Czy da się zsynchronizować tylko w kierunku na telefon?

Dznx

-- 13 gru 2013, o 07:59 --

Temat nieaktualny, poradziłem sobie. Wystarczyło pogrzebać głębiej w ustawieniach.

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Podłączę się do tematu, jak w Mi2S usunąć kontakty z telefonu? Chciałbym mieć tylko i wyłącznie z google synchroniozowane?

Dzięki za podpowiedź :)

• 0
Opublikowano

Tak. Najlepiej jest po prostu wyczyścić dane i tyle. Wejdź w Ustawienia > Aplikacje znajdź Kontakty(czy tam Osoby) i usuń dane. Potem po prostu wpisz się na konto Google i odmów synchronizacji z Xiaomi bo się na pewno o to zapyta. I potem dodatkowo wyłączy synchronizację kontaktów na koncie Xiaomi (w Ustawienia > Xiaomi).

• 0
Opublikowano

Mam problem z samoczynnym zamykaniem aplikacji kontakty podczas różnych operacji np. synchronizacja

Ktoś się może spotkał z czymś takim?

• 0
Opublikowano
Mam problem z samoczynnym zamykaniem aplikacji kontakty podczas różnych operacji np. synchronizacja

Ktoś się może spotkał z czymś takim?

Zainstaluj wersje 5.0 (jeśli masz 4.0, bo widzę po podpisie)

Spróbuj wyczyścić dane aplikacji kontakty, jeśli nie pomoże to zostaje wipe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...