gabik Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Tak jak w tytule. Czy Wy również macie słabą jakość nagrań przez stokową aplikację? Kurcze, zdjęcia robi super dobre, ale nagrania video mimo różnych prób z ustawieniami jest bardzo słabe. Gdy się ogląda nagranie na telefonie jest wszystko w porządku, tylko, że na kompie bardzo ziarniście i w ogóle jakość kiepska, jakby z dekodowaniem coś było nie tak. Zainstalowałem aplikację Open Camera i tutaj jest o niebo lepiej. Czy u Was również jest ten problem ? No i ze względu na to , że zdjęcia są bardzo dobre to nie jest to wina soczewki.
gabik Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jest ktoś tutaj kto mógłby mi odpowiedzieć? Rozumiem, że jest to czysto obiektywne spojrzenie na problem bo każdy z nas może mieć inne wymagania co do jakości, no ale miałbym przynajmniej jakiś ogląd sytuacji.
FromWP Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 20 minut temu, gabik napisał: Jest ktoś tutaj kto mógłby mi odpowiedzieć? Rozumiem, że jest to czysto obiektywne spojrzenie na problem bo każdy z nas może mieć inne wymagania co do jakości, no ale miałbym przynajmniej jakiś ogląd sytuacji. Nie porównywałem bezpośrednio z jakimś innym telefonem, ale jakość nagrania video jest poprawna, podobna do jakości zdjęć. Szału nie ma ale niczego więcej od tej matrycy wymagać nie można. Jak piszesz że w innej aplikacji jest o niebo lepiej, to może wina romu?
Rekomendowane odpowiedzi