Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule. Czy Wy również macie słabą jakość nagrań przez stokową aplikację? Kurcze, zdjęcia robi super dobre, ale nagrania video mimo różnych prób z ustawieniami jest bardzo słabe. Gdy się ogląda nagranie na telefonie jest wszystko w porządku, tylko, że na kompie bardzo ziarniście i w ogóle jakość  kiepska, jakby z dekodowaniem coś było nie tak. Zainstalowałem aplikację Open Camera i tutaj jest o niebo lepiej. Czy u Was również jest ten problem ? No i ze względu na to , że zdjęcia są bardzo dobre to nie jest to wina soczewki.

Opublikowano

Jest ktoś tutaj kto mógłby mi odpowiedzieć? Rozumiem, że jest to czysto obiektywne spojrzenie na problem bo każdy z nas może mieć inne wymagania co do jakości, no ale miałbym przynajmniej jakiś ogląd sytuacji.

Opublikowano

20 minut temu, gabik napisał:

Jest ktoś tutaj kto mógłby mi odpowiedzieć? Rozumiem, że jest to czysto obiektywne spojrzenie na problem bo każdy z nas może mieć inne wymagania co do jakości, no ale miałbym przynajmniej jakiś ogląd sytuacji.

Nie porównywałem bezpośrednio z jakimś innym telefonem, ale jakość nagrania video jest poprawna, podobna do jakości zdjęć. Szału nie ma ale niczego więcej od tej matrycy wymagać nie można. Jak piszesz że w innej aplikacji jest o niebo lepiej, to może wina romu?

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...