Fafaq Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Cześć, przyjechali do mnie znajomi z Hiszpanii i jak się okazało jeden z nich ma Mi3W. Jest to wersja kupiona z Amazonu, z tego co pamiętam wersja z Androidem 4.4 . Generalnie rom jest tragiczny, reklamy, kiepskie tłumaczenie itp. Myślałem że wgram chłopakowi MIUI Polska , ale będzie miał wtedy dostępny język polski, angielski i chiński. A potrzebny jest Hiszpański. Ma ktoś może jakąś ciekawą wersję MIUI na Mi3 z tym językiem ?
baku1991 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ech. Już nie ma dawno Miui Polska tylko są zamieszczane romy Xiaomi.eu w dziale "pobierz miui". A tam... Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Fafaq Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Świetnie . Dzięki za pomoc i przepraszam za kłopot
Pietr Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Wgraj MIUI8. Są to wydania z xiaomi.eu. Jest tam wiele języków. Zaś stare wersje MIUIPolska, tak jak piszesz. Są okrojone z języków. Ps. nie zapomnij najpierw wgrać wersję z grudnia. Przeczytaj poradnik. Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez Pietr
Fafaq Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2016 9 godzin temu, Pietr napisał: Wgraj MIUI8. Są to wydania z xiaomi.eu. Jest tam wiele języków. Zaś stare wersje MIUIPolska, tak jak piszesz. Są okrojone z języków. Ps. nie zapomnij najpierw wgrać wersję z grudnia. Przeczytaj poradnik. A ta wersja będzie OK ? Osoba dla której to robię nie jest jakoś mocno wymagająca. Wystarczy jej aby było bez reklam i dobrze przetłumaczony na język Hiszpański.https://miuipolska.pl/miui-6-8-11/
baku1991 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Każda będzie ok. Ja używam 6.8.4 i jest ok i narazie nie mam zamiaru aktualizować. Tłumaczenie jest w każdej to samo więc się nie doktoryzuj nad tym. Dodatki "Miuipolska" masz w osobnym zipie do instalacji i w tym się zawiera blokada reklam. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Pietr Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Każda najnowsza będzie dobra. Ale tylko przypominam, że trzeba najpierw zainstalować wersję z grudnia dla połączenia partycji.
Fafaq Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) 15 godzin temu, Pietr napisał: Każda najnowsza będzie dobra. Ale tylko przypominam, że trzeba najpierw zainstalować wersję z grudnia dla połączenia partycji. O którą wersję chodzi, przeczytałem wszystkie z grudnia i nie widziałem nic na temat łączenia partycji w Mi3. Czy jeśli zrobię aktualizacje z 4.4 i bliżej mi nie znaną wersja Miui będą jakieś problemy? ---------------- EDIT:https://miuipolska.pl/miui-5-12-3/ Czyżby chodziło o tę wersję jako ostatnią z Androidem 4.4 jako ostatnią ? Rozumiem że mam najpierw zainstalować tę wersję, uruchomić zrobić full wipe i dopiero wtedy instalować wersję https://miuipolska.pl/miui-6-8-11/ . Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Fafaq
baku1991 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Chyba 5.12.17 Ale czy jest to konieczne i nie da się od razy wrzucić nowej? Przy instrukcji nigdzie nie ma nic o łączeniu. Tamten sposób chyba obowiązywał gdy wyszła pierwsza wersja na Marshmallow. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi