Eryk98 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Na początku chciałbym opisać moją sytuacje i prosić o pomoc. Otóż zakupiłem telefon i przyszedł mi w Chińskiej wersj MIUI 7.5 stable.Wiadomo brak sklepu play i języka polskiego trzeba to zmienić.Znalazłem instrukcje https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/ . 1 krok ominąłem.2 krok czyli odblokowanie bootloadera zrobiłem jakoś godzinę temu odblokowałem bootloader.I teraz tak mam problemy z krokiem 3 ,bo nie działa mi fastboot w sensie ,że ,gdy naciskam klawisz power i volume - to pojawia się ten rosyjski królik czy co to z napisem fastboot i nic się nie dzieje.Gdy naciskam klawisz power i volume + pojawia się rysunek telefonu z kablem nic się nie dzieje. Proszę o pomoc jestem laikiem w tych sprawach.Dodam ,że myślałem ,że po odblokowaniu bootloadera ten rysunek fast bota zniknie i się pojawi jakieś menu ,ale się tak nie stało.
ahr Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 No to bardzo dobrze, masz tryb fastboot więc wgrywaj twrp i potem rom xiaomi.eu. 1
HardCore v2 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Źle myślałeś. Po odblokowaniu bootloadera przechodzisz w tryb fastboot i wgrywasz TWRP. Potem power volume+ ustawisz język w TWRP na angielski i instalujesz soft który wcześniej zrzuciłeś na telefon Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
Eryk98 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) .... Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Eryk98
Rekomendowane odpowiedzi